Even op adem komen


Deze coaching is helemaal voor jou

Wanneer je al een tijdje merkt dat je behoefte hebt aan rust, diepere verbinding met jezelf zoekt, nieuwe inzichten en het doorbreken van negatieve overtuigingen wil aanpakken ...

Verandering komt wanneer jij uit je comfortzone stapt en alles in jouw leven even kan loslaten. Je stapt in een omgeving omringd door natuur en daar ontstaat alle ruimte voor jezelf.


Wanneer je recentelijk of langer geleden een dierbare hebt verloren en zoekt naar een manier om verlies anders te gaan vasthouden.

Door deze begeleiding ontvouwt zich een manier dat je de spanen van jouw roeiboot vindt om je eigen leven in handen te nemen en te sturen in de richting die het meest passend voor je is zodat je kan leven vanuit een zachte verbinding met Je dierbare, jezelf, anderen en het leven.


5 daagse individuele coaching reis  

We nemen je mee in de natuur waar je opnieuw verbinding maakt met innerlijke rust.

Wandelen zet je in beweging niet alleen fysiek maar ook mentaal. Er komt rust en ruimte in je hoofd en het is makkelijker om van hieruit te luisteren naar je eigen innerlijke stem. Meditaties in de natuur geven je nieuwe inzichten die je kan toepassen in je leven. Via begeleidende oefeningen laat je los wat je niet meer dient.   Healing sessies en rituelen voor datgene wat jij wil transformeren / manifesteren.     

Wil jij ook meer bewustwording en verdieping in je leven? 

Geef jezelf dan deze 5 daagse individuele coaching reis.    Wat anderen ervaren tijdens hun coaching reis

"Kiezen voor een coaching 5-daagse is kiezen voor een cadeau aan jezelf !In een ongedwongen sfeer , liefdevol omringd door de bekwame begeleiding van Pia en Kris, mag JIJ gedurende 5 dagen centraal staan ! Wat ik heb mogen ervaren was transformerend en magisch .... De natuur daar (de rust - de paarden - de krachtplekken) voegen er nog een extra dimensie aan toe : Magical Nature Lodge is dan ook de perfecte omschrijving. Vanuit mijn persoonlijke ervaring en met heel mijn hart kan ik enkel zeggen : GEWOON DOEN !!"
Annemieke

Praktische info

Je slaapt in een prachtige studio met je eigen badkamer.
Handoeken en bedlinnen zijn aanwezig
Alle vegetarische maaltijden zijn inbegrepen.

Plan zelf je coaching reis in
Op dag 1 kom je aan tussen 10 en 15 uur
Op dag 6 vertrek je tussen 10 en 12 uur

Prijs: 945 euro coaching inbegrepen.


Indien je wenst kan je hier langer verblijven. 
De prijzen per nacht vindt je bij de prijslijst studio's

Hoe kan je ons bereiken?

Wanneer je met het vliegtuig reist en de bus neemt:

Vlieg naar Lissabon Airport, van daaruit neem je een taxi naar het bus station Sete Rios (ongeveer 15 min met de taxi) 

Via bus:  https://rede-expressos.pt/en ( Hier vindt je de uren van de bus en kan je een ticket kopen richting Portalegre) In Portalegre wordt je opgehaald door ons.

Wanneer je met het vliegtuig reist en een auto huurt:

Vlieg naar Lissabon Airport en haal je auto op.
Autoverhuur : www.rentalcars.com  ( invullen locatie  :
Humberto Delgado Airport (LIS), Lisbon, Portugal) van daaruit geef je de Locatie via waze of google maps in: Magic Nature Lodge.