Over ons


Wij zijn Kris en Pia, onze harten ontmoetten elkaar  in 2018.

Al snel begon het avontuur om in Portugal een huis te kopen met de bedoeling er ook mensen te laten genieten van de natuur en de rust, om te kunnen connecteren met je innerlijke zelf en je zielsmissie. In de zomer van 2019 vonden we onze magische plek. Kris was vol verwondering van de natuur rond de casa en Pia werd verleid door de charmes van Larus, het paard dat hier rondliep.

Bij ons kan je terecht op een exclusieve plek midden in de natuur van Serra São Mamede. Hier kan je herbronnen in een oase van stilte en rust. Ons domein bevat 17 hectare met prachtige kronkelpaadjes en magische plekjes waar onze twee paarden je af en toe komen begroeten. Daarnaast bieden wij voor onze gasten van april tot en met september gratis klankrelaxatie en Tai-Chi sessies.

Je kan bij ons ook voor een persoonlijke begeleiding kiezen met natuurbeleving, sjamanisme, of begeleiding tijdens je Body & Mind vakantie. Kris zijn passie is natuurbeleving en coaching. Hij neemt je graag mee op wandeltocht in ons prachtig domein. Pia haar passie zijn dieren, sjamanisme en coaching. Zij verwent graag de honden die langs komen met cranio sacraal therapie en op warme dagen maakt ze hondenijsjes. 

Samen met de paarden verwelkomen we je graag in onze Magic Nature Lodge.